Ip Man Wing Chun lessen

Nieuw studenten zijn altijd welkom, ongeacht niveau. Alle studenten trainen samen zodat de vaardigheden zich sneller kunnen ontwikkelen. Verder hebben de lessen een ontspannen en vriendelijke sfeer met een goede dosis persoonlijke begeleiding.

We vinden het verder belangrijk dat er correct les wordt gegeven en dat er geen details van het Ip Man Wing Chun systeem verloren gaan. Daarom vragen we onze studenten om de geleerde vaardigheden niet door te geven aan anderen zonder toestemming van het Tse Qigong Centrum. Het niveau en kennis van onze instructeurs wordt regelmatig getest en dit is een voorwaarde om instructeur te blijven. Op deze manier zijn studenten ook in de toekomst verzekerd van Ip Man Wing Chun lessen op een hoog niveau.

Lidmaatschap

Onze school maakt onderdeel uit van het Tse Qigong Centrum, opgezet door Grootmeester Tse. De eerste 3 lessen hoeft er geen lidmaatschap betaald te worden en kan je rustig kijken of de lessen je bevallen. Als deze lessen je bevallen en je meer Wing Chun wilt leren dan kan je vanaf de 4e les lid worden van het Tse Qigong Centrum.

Dit lidmaatschap kost €50 voor een heel jaar (of €80 voor een familie lidmaatschap voor 2 personen)In ruil daarvoor ontvang je elk jaar een nieuwe polo van het centrum met daarop kaligrafie van Grootmeester Tse en ontvang je een lidmaatschap boekje. Daarnaast krijg je als lid korting op de lesprijs en korting op seminars en residentials welke gegeven worden door Grootmeester Tse.

Lesprijzen

De eerste 3 lessen zijn €10 per les.

Na lidmaatschap gaat er 1 euro van de lesprijs af.

 

Verder hebben we KORTING voor studenten, 65 plussers en voor kinderen tussen de 13 en 18 jaar.

 

Ook zijn er 10 lessen kaarten beschikbaar na lidmaatschap.

Deze 10 lessen kaarten zijn:

  • €8,50 per les voor volwassen
  • €8 per les voor studenten

Naast de lessen is er ook een sterk sociaal aspect aan het centrum. Zo komen we samen bij speciale gelegenheden, gaan we uit eten en ook rond de kerst en kunnen genieten van een heerlijke Chinese maaltijd.