Sifu van Zon

Sifu van Zon heeft Wing Chun geleerd van Master Moy, hoofdinstructeur van het Tse Qigong Centre en een bekende naam in Wing Chun kung fu. Via dit centrum heeft hij ook Grootmeester Tse leren kennen en voelt hij zich bevoorrecht om geregeld met deze meesters te kunnen trainen.

 

Behalve Wing Chun heeft Sifu van Zon ook ervaring in Chun Yuen Quan (Northern Shaolin style Kung Fu) en Qigong. Dankzij deze skills heeft hij nog meer kennis van een goede lichaamshouding en ontspanning, wat ook twee hele belangrijke onderdelen zijn in Wing Chun. Al deze skills zijn samengebracht in het Tse Qigong Centrum, opgericht door Grootmeester Tse.

 

Via het Tse Qigong Centre is het mogelijk om nog meer broers en zussen te ontmoeten en samen te trainen, wat veel helpt met het bereiken van een hoger niveau. Verder is het mogelijk om seminars en meerdaagse residentials te volgen welke gegeven worden door Grootmeester Tse zelf! Het centrum voelt als een echte familie en het is een speciaal gevoel om daar deel van uit te maken.

 

Sifu van Zon (rechts) met Grootmeester Tse (links) tijdens een instructors course in London.